Lugn dag o soft kväll

Kan ju passa på att skriva ner några rader om dagen som passerat medans jag ändå är vaken... ;-)

Det blev en lugn o behaglig dag, vaknade vid halv åtta typ o stack ut o delade ut flygblad i några olika villaområden runtom i stan. Smidigt som tusan gick det tycker jag. Efter det hem o duscha o slappa lite o så... Se över mina odlingar framför allt... :-)

Har inte varit hemma på länge känns det som, men det har jag väl kanske... Blir ju ofta så att jag sticker hemifrån typ innan åtta på morgonen, o kommer oftast inte hem förrän nio/tio nångång på kvällen, så det enda man gör hemma är o sover känns det som. Därför var det skönt att få en dag hemma pyssla lite.

Fick lite besök på kvällen, o det var trevligt som vanligt, alltid lika kul när ni kommer... :-) Hehe, det syns ju om inte annat så på det tidigare inlägget...

Hittade lite gammal Strebers-musik som jag plockade fram nu på kvällen. Hehe, vilken nostalgi... Det var tider det... Måste nog ta o snacka lite med Punk-Mia igen så hon får väcka lite gamla minnen till liv igen, mitt minne från den gamla glada tiden är ju dessvärre lite bristfälliga. Jag skyller på all hårfärg... 

...eller om det har nåt samband med min smått autistiska sida som jag har fått höra att jag har... Hahaha! Det kanske inte är fullt normalt att ha massa onödiga namn o telefonnummer i huvudet till personer som man bara hört talas om en gång. Men, men, nåt ska man ju ha i huvudet så varför inte... Bättre än att det är helt tomt o stillastående... ;-)

Nej, nu lockar kudden på mig, så det är väl bäst att gå in o vila huvudet på den... g´natt!

Finn fem fel...

Hahaha... leta noga i bilden så kanske ni kan urskilja fem st felaktigheter om man tänker på mitt hälsosamma leverne... ;-)

image17

Haha....ja, god natt då...

I väntan på bulgur...

Kastar in några rader o några bilder igen då... Sitter här o väntar på att mitt bulgur ska koka klart, sen är det dags för käk.

Lite nya bilder på mina odlingar... Haha, tycker ni säkert ät jääääätteintressant.... Hehe, men som vanligt skiter jag ju i vad ni tycker är intressant, skyll er själva när ni surfar in på min sida...

image15

Det växer så det knakar...

Drog i mig en liten dos vetegräsjuice för en stund sen. Jösses vad nyttig jag känner mig... Ovanligt att ha en illgrön dryck i snapsglaset, ni som känner mig vet ju annars att det oftare har varit Gammeldansk i dessa glas, men nu är det skärpning som gäller ser ni... :-)

image16

Nej, nu är min mat klar, så nu skiter jag i det här för en stund, återkommer kanske med ett nytt inlägg senare. Har iaf inga speciella planer på aktiviteter under kvällen, så det kanske betyder att jag sitter vid datorn.

Kastar in några rader...

Eftersom blogg.se ska byta ut sin plattform så passar jag på att kasta in några rader dessförinnan, i fall att nåt bråkar sedan.

Har haft ganska mkt att göra, därför det inte blev nåt inlägg igår. Jobb, jobb, jobb... ovanligt!? Var iväg o körde ett boxningspass oxå. Gick riktigt bra, jag var på hugget o det kändes riktigt bra.

Idag har fokus varit på att få klart våra flygblad till Hälsogallerian som vi ska dela ut runtom i stan under helgen. Kan man ju hoppas att det trillar in lite mer besökare efter det. Gå in o utnyttja erbjudandena som ligger utlagda så blir våra annonsörer glada = även vi blir glada... :-)

Har nitat fast provpåsar med rosenrot på 1000 st flygblad under dan. Lite pyssligt, men det har gått bra tycker jag. Nu ska bara skiten delas ut oxå... ;-)

Så här ser mitt skrivbord ut just nu.. o ändå är 6 lådor med flyers redan bortplockade... En hel del kvar att dela ut med andra ord...

image14

Nej, dags att knega vidare... På återhörande...

Lögnarparadoxen

Lite nattlig filosofi...

Måste bara dela med mig av en liten tankeväckare, kallad "Lögnarparadoxen".

"-Jag ljuger!"

Klura på den... En lögnare som säger att han ljuger talar ju sanning; om han ljuger ljuger han ju inte när han säger att han ljuger... :P

Jorå, den ska väl kunna hålla er sömnlösa ett tag... Hahaha! :-)


Vägskäl...

Ja, det känns som vägskäl är ordet för dan... Kan inte riktigt precisera vad jag tänker på, men det rör olika saker... Finns lite olika vägar att gå just nu känner jag o man får väl se vilka vägar som leder vart. Saker o ting måste hända iaf...

Var iväg o körde ett core-pass på Friskis ikväll. Det var det lugnaste på länge. Knappt ens värt att kalla för träning. Stod o gungade lite... ;-) Det var mest balansövningar o sånt. Inte ens jag blev svettig!!! Då förstår ni vilken nivå det var... Hehe!

Kände mig lite småhängig o trött på förmiddan, men efter lunch åkte jag hem o var hemma ett par timmar. Blev riktigt ledsen över gamla minnen som ploppade upp, o det är så skönt att rensa skallen ibland. Tårarna måste ju få komma ibland. Det blev tusan så mycket bättre efteråt. Lite märkligt faktiskt att det har den verkan, men så är det ju...

Har börjat klura lite grann på en ny affärsidé som kanske kan bli nåt av såsmåningom. Inte helt ny iofs, har planerat för den tidigare oxå, men lagt det på is. Får se om det blir nåt av det den här gången, återkommer i så fall...

Nu sitter jag o njuter av lite stillsam Cirkus Miramar medans jag skriver, riktigt bra musik! Lite pop/visa med konstiga instrument... Mycket fina texter har dom dessutom.

Imorgon får vi våra första flygblad till Hälsogallerian som vi ska dela ut runt om i stan. Det ska nog bli bra, hoppas det kan locka in lite fler besökare o medlemmar på sidan. Så nu vet ni det, när ni går in på www.hälsogallerian.se så kan ni på förstasidan se speciella erbjudanden från några av våra samarbetspartners. Bara för er att klicka in o handla eller boka in massage... :-)
OBS! Erbjudandena kommer att läggas upp under morgondagen (torsdag). Idag länkas man bara till deras hemsidor...

"Ett glömt citat är inget citat!"

...eller för att citera mig själv: "Det här är inget citat!"... :-) Ja, så kan man ju oxå börja ett inlägg...

Antar att alla andra kommer skriva nåt om vädret idag, så då ska väl inte jag vara sämre. Är inte direkt överförtjust i pudret som faller, men vad fan... Ingen idé att klaga på det, bara att trampa vidare... Så här såg det ut i Peking idag:
image12

image13

Det har fullkomligt vräkt ner över stan idag. Ledsamt för dom som hunnit byta till sommardäck bara... eller, ja vad fan... rätt åt dom! Hahaha!!! :-)

Vad ska jag säga i övrigt om dan då!? Jobb o frukost, jobb o våfflor,  jobb o frukt, jobb o kaffe, jobb o choklad, jobb o omelett, jobb o jobb o jobb osv... Haha!

Ska fortsätta jobba en stund till. Vi sitter o försöker få ordning på våra företagslistor.

Skeppsgår´n, TV o lite annat...

Dags att uppdatera bloggen med några rader igen då... Har haft lite för mycket omkring mig nu under helgen, så det har inte blivit nåt inlägg tidigare. Vad har hänt sen sist då?

Jo, vi åkte ju en sväng ner o hälsade på mor & far igår. Det var trevligt. Blir ju oftast så när man inte är där så ofta. Då är det ordentligt uppskattat när man väl dyker upp... Dom bor nere i Skeppsgården, en liten by några mil söder om Valdemarsvik, ute vid kusten precis... Riktigt nice, man uppskattar det betydligt mer när man bara kommer dit ibland vill jag lova. Jättefint är det!

image10

Nice, eller hur!?

Det bjöds som vanligt på lite special-käk för min del. Riktigt gott... Hehe, om man får säga det själv eftersom det var jag som lagade till det... :P

Vi puttrade hemåt på kvällskvisten o landade i Peking med jet-planet vid niotiden, eller så... Efter det.... hmm... ja, vad gjorde jag då!? Tusan, vad senil man börjar bli.. Vad fan, det är ju bara ett dygn sen o ändå minns jag inte... :-)

Jaja... skitsamma... det blev en sen msn-konversation iaf, o till slut lite stilla sömn från två-hugget eller så...

Idag har jag varit duktig igen... Lagat pajer! :-) Fick ett recept av miss N som jag utgick lite grann ifrån, o så improviserade jag lite o la till lite egna grejer o så... Blev riktigt lyckat tycker jag, fetaost, oliver, tomater, röd lök... ja, det kan ju nästan inte misslyckas...

Hamnfogde-sonen Lindeström med fru skulle ha smakat under kvällen, men jag fick annat besök så vi tar det väl imorrn istället. Det lär finnas kvar, jag gjorde två pajer när jag ändå var igång.

Har pressat mitt gräs idag oxå, o fryst in i små iskuber som det nu blir att plocka fram på morgnarna.

... o jo, besök ja som sagt... Var iväg o tvättade o dammsög Mr T:s bil... Blev riktigt fint tycker jag, hoppas han tycker det oxå... Därefter smaskigheter (fullkornschips, morötter o dip) framför en märklig komedi. Jag fattar inte varför jag har så konstiga filmer, jag, som är så normal... Nåväl, det var lite kul att konstatera att jag inte haft TV:n igång sen sist jag skrev att det var en filmkväll. Det var ju nån vecka sen kanske... Hehe, jag är inget bra på att titta på TV. Får skärpa mig... Haha, jag är så jäkla usel på sånt där att jag funderade sist på hur man spolar tillbaka filmen... Moahahaha... Vilken värld man lever i... Hehe, det var ju några år sen DVD:n införskaffades, o jag har inte lärt mig än.... :-D

image11

Hahaha... var bara tvungen att lägga in en bild på "båttset", "bootsett", "båtsätt", "båttsett"... hmm... ja, båthuset som vi säger på svenska... ( ska uttalas bått-sett iaf...) Haha... inte lätt med dialekter... Det ligger (!) i Skeppsgår´n, o sjunker nog några centimeter per år... Fascinerande att det trots allt halvt står upp än så länge...

Nu är det hög tid att gå o kasta ner skallen på kudden o få några timmars sömn innan vardagen knackar på dörren igen...

Dags att besöka päron...

Jaha... kastar in några rader innan det är dags att bege sig ner mot södern...

Kvällen/natten igår avlutades med en liten whiskey-pinne hemma hos miss N (!?). Tackar, tackar... Var ju inte direkt väntat, men trevligt. För en gångs skull lyckades jag dessutom hålla mig fast vid att bara ta en. Annars är det så lätt med denna förrädiska dryck att det gärna vill bli fler än en. Det är ju bara FÖR gott... ;-)

Blev lite sent/tidigt (halv fyra typ) innan John Blund kom o slog mig i huvudet med sitt trollspö (eller hur det nu var i sagan, jag minns inte), men vaknade iaf halv nio. Låg kvar o slappade lite tills syrran ringde vid nio. Hon o tillhörande familj ska visst oxå ner till päronen över dan idag, så det blir hyfsat fullt hus.

Nej, om man skulle ta o göra sig iordning nu då kanske... Tjing!

Jag är så förbannat bäst! ;-)

Hahaha... där fick jag väl till en intresseväckande rubrik...

Jo, idag har jag varit, nästan sjukligt jäkla, duktig. Vaknade likt en, ja... jag kommer inte på nåt passande...., likt en... en... tok... Hmmm... Ja, hur som helst, jag vaknade halv sex på morronen... FATTA!!! Halv sex!!! Fan, då brukar jag ju nyss ha gått o lagt mig förr om helgerna. hahaha... Nåväl, vaknade pigg o tänkte att, ja, det är ju för tidigt att gå upp så dags en lördagsmorgon så jag försökte somna om, men gav upp. Därför blev det att steppa ner i tvättstugan iställety och starta upp dagens första projekt.... Tvättning! ...o det var mkt... passade på att tvätta upp lite grejer som har blivit liggande sen flytten, gamla gardiner o så.

Gick o solade en sväng på morgonen oxå när jag väntade på att maskinerna skulle bli klara. Riktigt skönt eftersom det blåser så fruktansvärt isande Sibiriska vindar här... Skönt att värma upp sin arma lekamen.

Därefter lite allmänt pyssel hemma, skördade mina boveteskott bland annat. Det blev bra. Gav bort en del till mrs A en del till ex-svärmor o en del till 40-årsfesten, plus att jag mixade mig en egen drink. Typ en liter med massa grönt i. Jäklar vad nyttig jag kände mig...

Städade därefter hela lägenheten, dammsuga är ju faktiskt kul när man väl är igång. Men det slår dock inte strykningen som jag gjorde innan, det är ännu roligare... Hmm... Jo, jag vet... jag är inte heller som dom andra barnen... Mmm... så är det!

Nu ikväll har jag satt lite nya odlingar på för-groddning. Lika bra att köra på medans lusten finns.

Lyckades hålla mig ifrån drickat, trots att A o B var inne o lockade mig... Hahaha... Gör ni rätt i!!! Satte upp min nya tavellist i köket oxå, rakt o fint blev det. Tack Mr B! :-)

...o så var det ju det där med att äta Muffin jag skulle skriva om oxå ja... Hmmm... what to say!? Jag har ätit Muffin... Behöver det sägas mer? Inget konstigt med det va!? Mia har inte ätit Muffin, för hon tycker det är grymt. Jag förstår mig inte på såna fanatiska männsikor, militanta veganer som bränner slaktbilar, frukterianer som inte kan äta något som inte naturligt skulle lossna från t ex en gren... o så nu detta... Militant Muffinian... För hon hotade mig dessutom med stryk för att jag åt en Muffin. Sällan har man väl hört nåt märkligare... Moahahahahahahaha!!!!!!
... o när jag erbjöd henne bakdelen på en annan Muffin som jag hade så blev hon ännu surare...

Hahaha.... Jo, jag förstår om ni tycker att det blev ett lite märkligt inlägg... Blir nog ett allvarsammare o seriösare en annan kväll...

Imorrn bär det av en tur tillsammans med brorsan ner till di gamle i Skeppsgår´n... Kan ju va trevligt... hoppas jag, det brukar det kunna bli.

Anledningen till rubriken är för övrigt att jag idag fick ett mess där det stod: "Du är så förbannat bäst! :-) Kram!"  Ja, vad säger man... Javisst är jag... Hahaha.... Inte alltid det behövs så mkt för att få sådana omdömen. Men tack, tack... det gladde mig förstås...

Hmm... det blev visst ett ganska långt inlägg, jag som bara hade tänkt skriva några korta rader om dagen, men så blir det ibland... o nu, ni som har orkat kämpa er igenom all denna text ska belönas med förklaringen till Mias Muffin reaktion. Hennes katt heter nämligen Muffin... :-)

Det frodas...

Blev inget inlägg igår, hade andra sysslor för mig...

Ja, vad finns det att säga om dessa båda dagar som passerat av livet då!? Hmm.... Nja.. inte så där jättemycket, det mesta har väl varit sig likt... eller, ja iaf dom delar som det brukar skrivas om...

Mina odlingar har iaf fått en jäkla fart, o bovetet är redan dags att skörda. Ska fixa det imorrn förmiddag. Snacka om snabbväxande... o ändå har jag inte vattnat riktigt som man ska. Tufft som tusan att se när det rasslar till.

image7


Vetegräset behöver få växa på sig ett par dar till innan det är dags att pressa skiten, men så här ser det ut just nu iaf....

image8


...o så satte jag lite mungbönegroddar igår kväll... o på bara en dag så har dom blivit så här pass stora...

image9

Tusan, vad kul det är när det växer... Man blir ju piggare bara av se på dom... :P

Vad händer i övrigt under helgen då? Jo, imorrn blir det eventuellt en liten fortsättning på dagens sysslor, hjälpt till lite att förbereda för en 40-årsfest som är imorrn. Kanske ger dom en hand imorrn med om dom vill o behöver. Lite groddar o skott ville dom nog ha till garnering o så... Sen pratade jag med min bäste bror (och enda iofs) förut ikväll, o vi bestämde att vi ska ta en gemensam sväng ner till mam o pap på söndag. Eventuellt följer resten av brorsans familj med oxå, lite beroende på hur sjukläget är. Ikväll lät det inte helt bra. Lite förkylning o så som spökar på flera håll i bekantskapskretsen, så det är bara att ösa på med nyttigheter om man ska ha en sportslig chans att klara sig... 

...o efter det så är det ju måndag igen, eventuellt blir det lite jobb då... men bara eventuellt. Kommer säkert på nåt roligare att göra... Hahaha...

En softar-kväll blev det idag... lite gott käk, trevligt sällskap o en romantisk komedi. Satt inte helt fel, riktigt nice faktiskt.

På återhörande!



Vetegräs & Wadling

Jaha, då var det dags att plita ner några rader igen om vad som hänt under dagen. Bara att ta fram gåspennan o pergamentrullen o sätta igång...

Onsdag 20080319 - vaknade - jobbade - gick hem - skrev i bloggen - somnade...

Så där ja... :-)

Haha... nja, det har väl hänt en del däremellan oxå...

Vaknade hur som helst kvart över 6 o fick för mig att jag hade stängt av klockan o råkat somna om, men det upptäckte jag ju snabbt att så inte var fallet. Då blev det en lite lugnare morgon, skönt att ligga o softa en stund på morgonen. Dock inte så värst länge, för ovanlighets skull så var jag pigg redan när jag vaknade. Riktigt ovanligt... o speciellt så dags på dygnet!

Sen var det jobb som vanligt... Inte så mkt att orda om, det mesta var väl sig likt. Blev hyfsat tidig hemgång, typ halv 8 eller så, så det var ju skönt... Hmm... 12 timmars arbetsdag o man tycker det är skönt att det blev en kort dag... Inte helt normalt kanske... Nåväl... det är ju själv-valt...

På vägen hem passade jag på att slå en signal hem till mor o snacka lite skit. Hon undrade förstås om det skulle bli nåt besök av mig nångång under påskhelgen, men nja... jag vet inte... Är inte så sugen faktiskt... Skönt att va hemma o bara ta det lugnt när man väl är ledig oxå. Vi får väl se hur det blir, kanske blir en sväng över nån av dagarna eventuellt.

Senare på kvällen blev det ett litet besök av diverse grannar... :-) Alltid lika trevligt! Tittade till mina odlingar o så...

Apropå det, här är läget med gräset idag... Inte så många dagar kvar innan det är dags att skörda o skjuta i sig en rackare... ;-) Har pastöriserat mungbönor ikväll oxå, så i helgen blir det groddar för hela slanten...

image6

Sitter här o lyssnar till underbara Freddie Wadling... jäklar vilken röst.. Mmmmm... En märklig människa, men jäklar, sjunga kan han trots allt knark han tryckt i sig... Hörde en intervju där han beskrev hur han av ren nyfikenhet hade prövat att äta arsenik, började med en extremt liten dos för att sedan gradvis öka, för att få se vad det skulle få för effekt på kroppen. När hela världen blev blå la han av... Hahaha... Vilken lirare...

Här kommer en YouTube-länk till en fantastiskt vacker duett med Helene Sjöholm, där dom sjunger I den stora sorgens famn av Ted Gärdestad. Själv har jag för många starka minnen till just den här sången, så jag orkade bara lyssna på den en gång innan tårarna började trilla... Men himla fint är det...
http://www.youtube.com/watch?v=vDIS42YN3hg&feature=related

Nej, dags att avsluta känner jag... God natt!




Jorå... nu går det att lägga in bilder...

Här är det vetegräs på gång... Ska pressas o drickas sen! Inte så himla gott men fruktansvärt nyttigt... (o ni, nej, jag vet inte om man kan röka det... eller, jo, klart man kan, men frågan är om det fyller nån funktion...)

image4


... o här ska det bli boveteskott, som man kan klippa o käka som sallad eller mixa i drinkar t ex.

image5

Inga bilder, men det växer iaf

Hade tänkt lägga in några bilder på min snabbväxande odling av nyttosaker, men det vill inte som jag vill. Vet inte om felet är min sega dator, mitt ännu segare nät eller det vanliga nattliga strulet med blogg.se. Hur som helst så vill den inte ladda upp bilderna iaf... Får göra ett försök från kontoret imorrn.

Har odlat boveteskott o vetegräs. Det växer så det knakar. Tittar till dom på morgonen o på kvällen o varje gång har dom växt en hel del. Riktigt kul att se!

Nej, go vänner... klockan är mkt o det är en dag idag oxå... (hmm... jo, klockan är över tolv som vanligt)

Hade inte så mkt intressant att delge idag, men va tusan... ett inlägg blev det ju iaf...



Det verkar ju funka ju...

Hmmm... o vad är det som funkar!?

Jo... min hälsokur... :-) Tror ärligt talat att det är Rosenroten som har störst effekt. Känner mig betydligt piggare o lite gladare dessutom. Sen att jag har öst på med Aloe vera o Spirulina oxå, kanske bidrar lite grann, men det brukar jag ta lite då o då annars oxå...

Hur som helst... skönt att för en gångs skull va pigg på eftermiddan, det är ju inte för ofta man är det...

(Haha, ...The Fallen One... där ser du... Går ju inte bara att ta ett piller en gång o sen tro att man ska flyga på moln direkt... Hmm... beror förstås på vilken sorts piller iofs... Hahaha!!)

Sitter kvar på kontoret, men nu är det snart dags att dra vidare till andra aktiviteter under kvällen.

På återhörande!

Skratta mig till sömns...

Moahahahahaha!!!! Jäkla tokar man har omkring sig... Inte konstigt man blir som man blir...

Hade en underbart rolig msn-konversation nu på kvällen. Haha, vilken nivå... Det blev bara värre o värre o till slut satt vi båda o skrattade högt på varsitt håll... Märkligt sätt att va social på, men jäkligt kul...

Funderade nästan på att lägga ut ett avsnitt från konversationen här på bloggen, men det får nog stanna vid en tanke. Vill ju inte förstöra vänskapen.. ;-) Nyuppfunna ord som säl-proppar och gjup-sko föddes iaf... Fundera på dom, ni! :-)

Aaah... tur man har sitt goda sinnelag intakt iaf, annars hade man väl brutit ihop för länge sen. Det passar inte min personlighet att ligga hemma o tycka synd om mig själv. Puh... tack för dom generna mor o far... Nåt bra iaf... ;-)

Sen att allt tokigt jag gör kan skyllas på generna är ju en annan sak... jag brukar i varje fall försöka skylla på det... Hmm... med bristande framgång iofs, men, men.. försöka duger...

Nej, om man skulle ta o knyta ihop benhögen o trassla sig ner i halmen... Guten nacht alle menschen, som tyskjävlarna säger när dom kommer cyklandes från Rostock!!! :-)

Tuffa papper...

Ojojoj... tur vi är själva på kontoret ikväll... Bara miss D o jag på plats, o jag står för musikunderhållningen... Moahahahaha!!! :-D

PEACE, LOVE & PITBULLS!!! Jo, ganska signifikant för den här dan känns det som. Lite knepig dag, vaknade o trodde jag hade försovit mig. Stressade på som en tok tills jag råkade få syn på klockan som inte alls var så mkt som jag först trodde. Sen iväg till kontoret, fick mess om diverse frånfall bland personalen... Tur man är van.. ;-) Hehe...

Sen droppade Mr T in med ett osedvanligt måndagshumör, men det är lugnt... jag ska inte säga nåt, mitt humör var nog inte heller direkt på topp så dags...

Men nu har jag suttit o peppat mig själv, så imorrn ska jag ta tag i en del grejer som har hängt löst ett tag. Nu måste vi få fart på skiten... (the shit=HG)

Nej, ska jobba en stund till innan hemgång. Det kanske blir ett inlägg till sen om nätet och jag vill, tills dess: Tjing!

...kom inte på nån bra rubrik...

Så var ännu en helg till ända... dags att suga tag i måndagen o sparka igång en ny vecka. Har varit på bra humör idag, känner mig hyfsat utvilad och pigg. Det är alldeles för sällan som den känslan vill infinna sig tycker jag.

Nu har jag dessutom dragit igång lite olika hälsokurer, så det kan förhoppningsvis hjälpa lite på traven oxå... Spirulina, Aloe Vera, Rosenrot osv... o mitt vetegräs o min a boveteskott har tagit plats på jorden, så nu är det bara att vattna o vänta... :-)

Boxningspasset idag blev ganska lugnt. Tycker faktiskt det lite längre passet är roligare, dels för att man hinner slå lite mer o dels för att den ledaren är mer peppande o bättre. Dagens pass känns lite för kort... jag blir riktigt trött, men när man vilat typ två minuter så är man ju på hugget igen.

I övrigt så har dagen varit lugn o behaglig. Fick besök av The Fallen One med tillhörande dotter, som tittade förbi o snyltade kaffe... Ja, inte två-åriga dottern dock... :P

Funderade förut på att skriva ett låååååångt jäkla inlägg här i bloggen med sammanfattning av en del av allt jag gått igenom, men känner att jag nog måste förbereda ett sånt inlägg ett tag först. Återkommer om detta vid ett senare tillfälle.

Nej, nu ska jag återgå till Fotbollskanalen o uppdatera mig på vad som händer i den världen...

Lördagkväll = hemmakväll för en gångs skull

Har lyckats värja mig från diverse utgångsförslag under kvällen. Det var tal om både Harrys o Wasa o melodifestival, men jag var seg förut o känner att det är läge att va lite försiktig med alkoholen ett tag.

Gårdagskvällen/natten blev sen (hmm... eller tidig om man så vill) och innehöll en hel del dryck, vilket kändes av halva dan idag. Illa att förstöra en lördag med att va bakis. Men det känns trots allt bra att iaf bli bakis igen. Ett tag var det så illa att jag inte ens blev bakis oavsett hur mkt jag drack. Det är inte sunt, jag vet... Men, som sagt var, nu är det bättre... o nu ska jag se till att skärpa till mig. Måste bli hälsosammare, o har startat igång med lite odlingar o grejer här hemma. har gjort färskpressade juicer idag oxå, morot, palsternacka o selleri rann genom juicepressen. Gott, gott...

Jaha... melodifestivalen, vad ska man säga!? Förutsägbart är det väl... folk är ju som dom är, även om jag tycker att det var konstigt att inte Bengtzing fick några poäng alls av folket... o Christer Sjögren... Hahaha, vilket stolpskott... Pinsamt är bara förnamnet!!!

Eftersom melodifestivalen inte längre är schlagerfestival utan innehåller blandade genrer, så kommer här en kort lista på några artister som jag skulle vilja höra tävla mot varann i nästa års upplaga... :

Peace, Love & Pitbulls
Jan Hammarlund
IBWT (naturligtvis)
Cirkus Miramar
Björn Rosenström
Shurebrothersband
Freddie Wadling
Ken Ring

Nån som har andra förslag? Toni vågar jag inte ens föreslå för han skulle ju vinna allting utan att behöva ta en ton ens... :-)

Klockan är nu bara halv elva, men jag tänkte nog försöka somna tidigt ikväll. En god ambition iaf, även om det ytterst sällan brukar bli så... Imorrn är det ju dags för boxning igen, så då gäller det ju att va utvilad... Hahaha... seriöst va!? Kommer få sällskap av miss D o Mr M imorrn på boxningen oxå, så det kan nog bli riktigt kul...

Toooooooo muuuuuuuuch wiiiiiiiiiine... :-)

Jorå... haha... skriver ett inlägg trots allt...

Inte så många kloka tankar att komma med... Bättre att återkomma imorrn känner jag... Jag är nöjd med att jag lyckats formulera nånting alls... Hahahaha... sorry... återkom, tack,,,

In Benny We Trust

Jaha... plitar ner ett litet kort inlägg innan jag ska gå hem till hemmets lugna vrå... Sitter här o lyssnar på In Benny We Trust (www.inbennywetrust.se). Riktigt roliga figurer är det... Kolla upp dom!
Han, Benny, som sjunger är en skojig prick. Har honom som vän på Facebook, så vi brukar skriva långa mail till varann. Kan nog bli att vi fixar till nån spelning åt dom här i stan framöver.
En favoritlåt är Pastor Green, så lyssna in den... hahaha!

Nej, dags att stänga ner datorn o gå hem. Blir med största sannolikhet ytterligare inlägg under kvällen...


Dags att förklara sig då kanske...

Hemma... :-) Sitter här o smackar i mig lite pannkakor så här på torsdagskvällen. Det kan ju funka.. fyller sin funktion iaf... Inte så jäkla nyttigt, inte så fantastiskt gott, men som sagt, det funkar (som guvernören skulle ha sagt...o där var det några som inte fattade ett smack vad jag menade, men skit samma...). "Det fonkar" ...

Jaha, förklaring till det snedmonterade traktordäcket då... Inte så allvarligt... Satt o kastade spridda skurar av okvädningsord till Mia idag o fick mig ett par slevar tillbaka oxå... Mitt i den röran fick jag tips av Mr T på användbara förolämpningar o då helt plötsligt damp det ner att Mia är som ett snedmonterat traktordäck... Jaja... Fria tolkningar av va det kan innebära... Andra goa uttryck som serverades var bland annat klapp-trä, dumbo, kiss-tratt osv, ja ni förstår själva vilken nivå det var på den konversationen...

Hmm... Mia tycker inte alls jag är knäpp... hon tycker jag är galen... förstår inte det... Moahahaha... :-D

Vad finns i övrigt att berätta om dagen då? Inte så mkt... dåligt humör, bra humör, sjuk humor, frisk humor... Men det har jag ju redan skrivit tidigare under kvällen...

Mina enorma svettningar under träningen bara förvärras, idag var det värre än värst. Helt otroligt, fortsätter det i den här takten ser jag snart ut som ett russin på en söderbalkong innan sommaren tror jag. Svettades verkligen floder idag, det blev stora pölar på golvet där jag legat o gymnastiserat. Dessutom var det så illa idag så att när jag rörde mig så bara skvätte det om mig... Hmmm... NICE!!! ;-) inte... Vet inte riktigt vad det beror på, jag har aldrig svettats mkt förr så det är en ny erfarenhet för mig... Jag har en teori om vad det kan bero på, men jag hoppas att den inte stämmer. Jag har fått för mig attdet beror på mitt osunda leverne som har fått pågå under lite för lång tid... Har ju tidigare varit ganska hälsosam av mig, men sista året eller så har inneburit lite väl många roliga stunder på krogen... Inte bra! Dags att skärpa till sig så får man väl se om det kan göra nån skillnad...

Dags att surfa vidare o läsa lite andra bloggar nu då, för att se vad vanliga, normala människor skriver...

Det e ni som e dom konstiga, de e jag som e normal...

Jorå... Lite Thåström så här frampå nattkröken sitter ju aldrig fel!

Jaha, sammanfattning av dagen var det ja... Hmmm... då måste jag ju tänka oxå, vilket inte är det lättaste så här dags, efter en tung arbetsdag...(hrmm, jorå...hehe, kanske... ) o diverse lill-lördags utsvävningar...

Finns väl egentligen inte så mycket nytt vettigt att berätta känner jag, men med lite svammel så ska nog även det här inlägget få några rader... Att lulla är ju nåt man har fått lära sig... att prata på utan att säga nånting... typ så här som jag nu håller på och skriver om att jag inte kommer på nånting att skriva om... Hahaha...

Nej, seriöst... Har jobbat vidare med HG idag... (www.hälsogallerian.se) och kommer dela ut lite flyers så fort som möjligt för att locka in lite mer besökare o medlemmar. Kommer även ordna lite tävlingar o så på sidan. Lite stökigt bara innan saker rullar på som man vill, men det går ju framåt iaf...

Vad finns det i övrigt att säga om dagen? Jo, kladdkaka o porter funkar alldeles utmärkt ihop och likaså Guiness o fullkornschips... Hmm... vin o fullkornschips gick oxå ner, eller vad säger du Mr B!? ;-) Haha... det har ni nog aldrig blivit kallade förr... Mrs A o Mr B... :-D

Imorrn är det ju redan torsdag igen o snart helg igeeeeen... Shit, vad fort det går... Måste nog ta o sakta ner tiden lite, jag hänger inte med... Nån som har några tips på hur man gör det?


Dags att släcka lampan, det är ju trots allt en dag imorrn med, o jag o min väckarklocka kommer inte va bästa vänner klockan halv 7 imorrn bitti, tro mig...


Låtsaskissa i cyber-rymden...

Måste bara förmedla den oerhört intressanta informationen att Mia idag klockades för tiden 1 minut och 8 sekunder på en express-kissning mitt i en msn-konversation... Från: Klara... Färdiga... GÅ! ....till:....... Tillbax! Hahaha... tur att det inte bara är jag som är knäpp.
Det blev till slut ohållbart att bara kissa i cyberrymden, det lättade liksom inte trycket i blåsan så hon fick bege sig till den verkliga världens uppsamlingscentral av begagnade kroppsvätskor... Oj, vad det där lät konstigt... Hmmm... bäst att sluta innan det spårar ur fullständigt...

Återkommer senare med sammanfattning av dagen...

Fisk

Hahaha... jag glömde ju berätta det viktigaste som hänt idag... ;-)

Jag har ätit FISK!!! Hahaha... jo, jag är ju vegetarian, sen typ 12 år tillbaka, men nån liten räka eller fiskbit har trillat ner nångång... Oftast i samband med ett visst alkoholintag. Hahaha!!! Men idag var jag spiknykter och åt frivilligt rödspätta. Det var dessutom riktigt gott, återstår bara att se hur magen reagerar nu då... ;-)

Tack som vanligt till dig som utfodrar mig... Hahaha!

En bra dag...

En ovanligt bra dag idag som närmar sig sitt slut. Dagen i sig har väl egentligen inte inneburit några större överaskningar eller utsvävningar, utan det har nog snarare med humöret att göra.

Redan när jag vaknade (för sent som vanligt dock) så var jag på hugget. Det kändes från början att det var en bra dag idag, så nu ska jag försöka behålla den känslan tills imorgon med. Idag var en sån dag när jag skulle ha varit ute o besökt kunder... Jäklar, jag skulle ha kört över dom o smackat in ordrarna... Hahaha... :-) Nja, kanske inte, men jag var taggad som tusan idag, något som är alldeles för sällsynt känner jag.

I övrigt så har dagen inneburit en tur ut till mitt lilla torp, som troligtvis Mr T ska hyra en period. Han får känna sig för bara, men det skulle va bra, dels att den inte står tom nästan hela tiden o dels så slipper jag ju ifrån lite kostnader då... Återkommer om detta när saker rullar på...

Sprang en liten vända på kvällen med miss L oxå. Haha... ja, liten o liten, det beror ju på ens referensramar känner jag. Mina har visst ändrats lite den senaste tiden. Nåväl, så sprang jag från mig o hem till henne, typ 4 km, sen en vända i skogen som var 5 km, men efter 3 så stannade vi o gick istället. Lite smärta här o där hos min träningskompanjon hämmade oss den här gången... Men, men... det blev nog ca 7 km för min del ändå, så det känns ju bra.. Hahaha... fy fan vad knäpp jag låter... Imorrn blir det vilodag innan det är dags för ett boxningspass på torsdag igen.

Nu ska jag ta o lägga mig med min bok Möt världen... Det var några dagar sen sist, så nu ska jag göra den sällskap igen...

Kram till dom som förtjänar det...

Määäääätt!!

Tusan så mätt jag är... Intressant va!? Hahaha... Eftermiddan o kvällen har bjudit på rackarns mycket smaskigt... Min ex-svärmor, eller vad man nu ska kalla henne, bjöd på potatisgratäng med några vegetariska biffar, tomat- o ostfyllda. Riktigt gott. Därefter blev det kaffe och hembakad kladdkaka... MUMS!

Sedan, på kvällen, bar det hem till miss L för provbakningen av tårta. Haha, den var för 12 personer o efter att vi smackat i oss några stadiga bitar var så blev det inte mycket kvar...

I övrigt så har dagen varit ovanligt lugn... Lugnt på jobbet, lugnt hemma, lugnt humör, lugnt väder... Hahaha.. ja, en lugn dag helt enkelt...

Imorrn blir det nog mer att göra på jobbet iaf då det är dags för påfyllning av listorna till våra marknadsundersökningar. Det brukar innebära lite stök med att rensa bort massa skit från dom som kommer med, t ex folk utan telefonnummer o så... Inget jobbigt alls, men det tar lite tid.

Hmmm... ja just det.. Mia vill ju att jag ska lämna ut henne till allmänt åtlöje här, men jag har inte så mkt skvaller att komma med just nu känner jag, så jag sparar det till ett annat tillfälle... Hahaha! Jag kanske ska leta lite bland konversationshistoriken på msn... ;-) Där kan det nog finnas ett och annat spännande... hahaha...


Nej, dags att dra igång nån lagom sövande film på datorn o ta plats i bädden. Jag har kämpat med att hålla mig vaken till The great rock n´roll swindle, med Sex Pistols i flera nätter, men jag har somnat varje gång... Det säger kanske en del om hur trött jag är, om man till o med somnar till S.P.... Haha! Jaja, det blir väl att se ytterligare en halvtimma eller så av filmen...

G´natt!


Trööööööött!!!

Jo... söndag natt... snart måndag morgon! Gääääääsp!

Känner mig lite småsliten, mest på grund av mitt sunda leverne misstänker jag. Visserligen har även det osunda fått ta över en del av mitt liv i helgen, men det var inte så farligt tycker jag. Inflyttningsfesten blev lugn och sansad. Mycket god mat (tack miss L!!!), lite lagom med dryck o trevligt sällskap. Avslutade kvällen med ett besök på¨Cromwell där det var karaokekväll med Stoffe. (www.stoffelive.com)

Lördagsmorgonen startade miss L o jag genom att idiot-chocka våra stackars kroppar med en löprunda på nästan 8 km... Det tog emot kan man ju säga... men, jo, vi överlevde det med. Sen var det fullt drag igen. Iväg o handla nya ingredienser o hem o laga till. Sen droppade hela släkten in (ja, mer eller mindre) o fyllde lägenheten med barnskrik, inflyttningspresenter och hungriga magar. Det blev hursomhelst oxå trevligt... Avslutade lördagskvällen med  en romantisk komedi med några vänner. Hmm... alltid trevligt med film, även om just den här kanske inte rtiktigt blev min favorit.

Söndagen har bjudit på en del jobb. Har gjort delrapporter till våra marknadsundersökningar. Så nu kommer måndag o tisdag bli lugna på jobbet innan våra listor fylls på igen.

Var iväg på eftermiddan o körde ett Ki-box pass på Friskis oxå... Det här passet är en kvart kortare än det som vi framför allt brukar gå på, o det kändes. Vi var inte speciellt trötta efteråt, men däremot dyblöta i svett... Jag har börjat svettas helt sjuuuuukt mycket, o idag var det så jäkla varmt i lokalen så redan efter uppvärmingen blev det stora pölar på golvet efter mig där jag legat... Hahaha... NICE!!! :-) Men kul var det i alla fall. Eftersom tröttheten inte riktigt ville infinna sig så sprang vi en stund på ett löpband oxå innan det var dags att springa vidare o inhandla lite thai-mat att ta med. Efter det, ytterligare en liten löp-sväng innan maten inmundigades...

Ja, det var den helgen. Full fart har det varit, hela tiden o det är skönt tycker jag.

Nu ska jag fortsätta msn:a en stund innan kudden lockar förföriskt på mig, god natt!

Nya lägenheten

Dags att peta in lite bilder på nya lägenheten...  Flyttade in förrförra helgen, stort tack till er som hjälpte till. Det gick riktigt smidigt tack vare er...

Jag trivs riktigt bra, skönt att komma hem o känna att man kan slappna av ordentligt o njuta av tillvaron. Det är lite småplock kvar att göra, men i stort sett så känns det hyfsat klart... Ja, om man nu blir klar med en flytt o iordningsställning av grejer. Finns väl alltid saker man vill förändra o byta ut o så...


image1


image2


image3


Som synes så har ju t ex inte tavlor kommit på plats än, men det är ingen brådska tycker jag.

Jaha.. nästa inlägg blir nog om företaget jag jobbar på, Citysell, o lite bilder på personalen o så, om jag nu lyckas övertala dom att ställa upp på foton... ;-)

Ny blogg och nya tankar

Jaha... efter visst funderande så har jag nu satt en ny blogg till världen. Jag har ju sedan tidigare min hyllningsblogg till Toni Holgersson, på www.toniochjag.blogg.se, men tänkte att jag gör en blogg till där jag kan skriva lite mer om min vardag, mina tankar, vad som händer i min värld osv...

Vill inte lägga ut alltför personliga saker på hyllnings-bloggen, så då blir det här istället.

Återkommer senare med lite bilder på nya lägenheten o så...

Hej så länge...


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0