Grymma skivsläpp!

En riktigt bra vecka för svensk reggae, nya skivor med några av dom allra största. Syster Sol, Guvernören, P-Danjelsa o Ras Cricket har alla släppt nytt den här veckan.

Debutalbumet Dömd att bli bedömd med Syster Sol, tidigare sångerska i Livelihood är äntligen ute... Ett smakprov:




Ras Crickets nya har jag ju redan skrivit om, men här kommer en låt till från albumet Del 3:




Governor Andys platta har jag ju oxå redan skrivit om, men här kommer ett smakprov från den oxå: (Inte den bästa låten, men hittade bara den på tuben...)




...o så var det ju den toastande jämten P-Danjelsa som oxå kommit med sitt debutalbum "Goffa" nu i veckan. Har lagt in några klipp här i bloggen förr, men här kommer ett nytt exempel på hans skapande, den underbara Gaffa, gaffa!:




Ja jäklar, det finns hopp för den svenska reggaen även utan Jr Erik även om det naturligtvis blev ett stort tomrum efter honom... Misstänker att det är därför skivorna inte kommit ut tidigare, dom har ju varit klara ett tag.

Nu är det bara att invänta den efterlängtade Ormar i gräset med den fantastiska Roffe Ruff!



...o så över till en helt annan grej, eller nja, inte helt annorlunda vi stannar inom musikens område... Fick idag ett oerhört glatt mail om att Toni Holgersson kommer ha två spelningar 1:e o 2:a maj. Kalmar o Oskarshamn kan räkna med besök av mig... ÄNTLIGEN!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0