Återhämtning

Jaha, dags att summera helgens upplevelser då...

Blev ett raskt tillfrisknande efter torsdagskvällen kaskadspyor... ;-) Fredag tillbringades med att göra så lite som möjligt o sen, ja helt plötsligt... så var det lördag igen o då håller det ju inte att ligga hemma o tycka synd om sig själv. Inte min grej, nej, istället full fart till Sthlm för att ge järnet...

Tanken var att vi skulle ha gått o sett The Soul Beats The Riddim men efter att kikat in på lokalen där dom skulle spela så tog vi ett snabbt beslut om att vandra vidare. En trång, avlång lokal som doftade en frisk blandning av fis o klorin tilltalade inte oss... Synd, dom hade säkert varit bra, men, men. Bättre lokal nästa gång får vi hoppas!

Istället drog vi oss hem, ja till Bysis alltså. Alltid välkomnande med sin varma atmosfär. Lite märklig lokal även detta iofs, men betydligt bättre. Ett gammalt 1700-tals hus som används som reggaeklubb. Funkar bra för oss... :-)

Redan innan visste vi att Rastaman Cricket inte skulle dyka upp den här gången som var utlovat, men eftersom vi var medvetna om det så blev vi inte besvikna över det den här gången. Enligt infon vi läst oss till skulle han ersättas av General Knas som dan innan kört en spelning i Eskilstuna, men inte heller han dök upp. Iaf inte så länge som vi var kvar.

Men, men, skitsamma, det blev en bra kväll ändå med en knippe whiskeykaffe o några svala pilsner.

Ja, just det, den obilgatoriska Diegojah-bilden, den kommer här...



Inte så stor skillnad mellan den här o tidigare bilder på honom, blicken är där, o svetten likaså. Precis som det ska va!

Söndagen ägnades huvudsakligen åt återhämtning, men lite shopping hanns med oxå. Hittade bl a en bra parkjacka som säljaren garanterade att jag är först i Sverige att äga. Dom hade nämligen inte kommit ut i butikerna än egentligen, men han fixade ett ex från lagret.

Innan vi åkte söderut igen hann vi även med ett besök hos några polare som vi inte träffat på några månader. Det var riktigt kul att återses o snacka lite skit. Där bjöds det även på en gudomlig kladdkaka med ett grymt cola överdrag, helt fantastiskt.

Ja, det var helgen det. Finns väl egentligen en hel del mer jag skulle ha kunnat skriva om den, men jag sparar lite så att jag har nåt att berätta oxå. :-)

Nu är det bara fyra dar kvar i köket, sen blir det terroriserande av norrlandsborna via telefon igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0