Få ursäkter godtagbara...

Nu är det maj... vilket är trevligt på många sätt...

Nåt som jag iaf tycker är bra med maj i år är att DU (pekar likt onkel Sam rakt på Dig) kan hänga med o träna helt gratis på Friskis. Alla som är medlemmar där får ta med sig kompisar o gå o träna, o i o med att jag är det så kommer ni inte undan tunnisar!!!

De flesta av er som läser vet ju säkert att jag gillar box-passen, men det finns ju mkt annat att testa på oxå om man vill det... Men boxen vill jag absolut att Ni hänger med på... o det är inte alls så farligt som det kanske låter, man slår inte på varann utan på mitzar som den andre håller o så turas man om... Jag har inte sett nåt blod överhuvudtaget, men en del svett (fast det är nästan bara från mig...iaf pölarna).

image43

Så, som sagt var, nu finns det få ursäkter som är godtagbara, så skriv en kommentar, dra iväg ett mail eller slå en signal så bokar vi en nån dag.

Det finns två box-pass i veckan, torsdag kl 17.30 och söndag kl 16.30, torsdagspasset är 90 minuter o söndagspasset 75 min. På slutet har dom kört ett extra insatt pass på tisdagar oxå som bara är en timma, men jag vet inte om dom kommer köra det framöver. Det är ju ytterligare ett alternativ i så fall.

Gå in på Friskis sida o läs mer... http://nrk.friskissvettis.se/.

För fan, ta chansen att få slå på mig nu då.... :-P

Kommentarer
Postat av: Thess

Hehe, fresta mig inte, jag har bra knän har jag fått höra :oP Va så länge sen jag boxades, det är ju askul men såååå jobbigt :o)

2008-05-01 @ 12:27:20
URL: http://mistythess.blogg.se
Postat av: Anders

...sååå... vilken dag säger vi då? :-)

2008-05-01 @ 23:31:50
URL: http://anderstankar.blogg.se
Postat av: Thess

Hmm, som det ser ut just nu så skulle ju tisdan vara bra, men jag ska på 2 introdagar på ett jobb och jag i 17 när det blir, ska ringa på månd. Hur dax är det på tisd om det nu va nåt då? Annars kanske nästa söndagspass är lockande?, 90 min vet jag inte om jag orkar då de var ett tag sen, hehe.

2008-05-02 @ 09:41:26
URL: http://mistythess.blogg.se
Postat av: Anders

Jag tror dessvärre inte att det är nåt nu på tisdag, det är inte inlagt på deras schema iaf... Men vi kanske ska sikta på nästa söndag då!?

2008-05-02 @ 10:23:16
URL: http://anderstankar.blogg.se
Postat av: Thess

Japp, låter bra :o)
Trevlig helg

2008-05-02 @ 22:17:23
URL: http://mistythess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0