Skitsnyggare...

Onsdag kväll, lillördag... Har varit en ganska seg o småtrist dag idag tycker jag. Blev dock bättre fram på kvällen som vanligt...

Jaha, några dagar utan bloggande... Lite tomt faktiskt, undrar just om det är beroendeframkallande, känns nästan så ibland. Men samtidigt, som igår, hade jag ju inget vettigt alls att skriva... Det är olika det där. Eller, ja... hmm... nåt vettigt att skriva, det har jag ju sällan, men jag menar inte ens lust att skriva svammel... ;-)

Återigen frågan, vad har hänt under dessa dagar av blogg-passivitet då, och återigen blir väl svaret att det mesta har varit sig likt. Några saker har dock varit lite annorlunda. Var o tog en shoppingrunda på stan för några dar sen... Hmm... bra minne man har när man inte ens kommer ihåg vilken dag det var... Hmmmm...... i måndags var det nog... rätta mig gärna om jag har fel... Var iväg o inhandlade lite nya vårkläder iaf. Inte alls i min vanliga stil, men jag är jäkligt nöjd. Några nya skjortor, nya jeans (skitsnygga!) och en ny jacka... (skitsnyggare!) :-) Kanske rent av kan  fixa in några bilder på dom tills nästa inlägg...

I övrigt, i träningsväg... I söndags var det det vanliga korta boxningspasset och igår blev det en löprunda, ca 7 km. Gick ganska bra tycker jag, men mitt löpsällskap var lite vekt tycker jag, skyllde på att strumporna hasade ner... Hahahaha! Så fick jag det sagt oxå... ;-) ...nej då, det gick riktigt bra faktiskt!

Haha, gissa vad jag gör just nu... ... eller, ja, det kan ni ju inte göra eftersom när ni läser det här så har jag ju säkert slutat... Hmmm.. lite konstigt det där, men hur som helst... jag sitter här o smaskar på mungbönegroddar och lyssnar på Nine Inch Nails samtidigt som jag skriver. Tack för det, miss LB... ja, inspirationen till att lyssna på NIN alltså.. hmm, inte groddarna...

Nähä, dags att avsluta då... på återhörande...


Kommentarer
Postat av: Mia

Skitsnyggare? Du är så bra på att komma på nya ord Anders. Ah. Jag väntar vid datorn på att det ska komma upp kort på nya kläderna.. Eller ja, inte bara kläderna utan på dig med dom nya kläderna på. Hrm..

2008-04-02 @ 22:36:21
Postat av: Lottie

Ja du Anders, jag läste igår, nå´nstans, att den stora "Nine Inch Nail - psykosen börjat", du har väl drabbats av den då?! Antar att insjukningskurvan blivit störtbrant. Själv är jag ju redan sedan många år lidande av NIN-depression, (hösten -91 tror jag den kom), men som sådan blir man ju nyfiken på vilken del av psykosen du drabbats av, om det kan finnas nå´n bot, kan det vara Ghosts? ;-)

2008-04-02 @ 22:59:14
URL: http://lbblogg.blogspot.com
Postat av: L

Måste hålla med om att de blir lite tomt utan ditt bloggande, även om du faktiskt inte har så mkt vettigt o säga... Men jag är väl inte så kräsen kanske, man får ju nöja sej med det man får. Eller hur va de? :P
Jag gilla skjortan skarpt, den gröna. Och (the) Jackan va snyggare än skitsnyggast! Men västen har vi ju inte fått se än... Riktigt nice också :)

Jag tror nästan att du får ta o byta träningspartner, ni verkar inte vara på samma nivå riktigt. De går ju inte att hålla på o ynka sej så där... - Nej, jag klarar inte av ett BAS pass, det är för svårt för mej... ;)
Strumpor förresten, skyllde hon på det??
Bättre o göra som du då, som hellre går o shoppar än o tränar... :P

2008-04-02 @ 23:00:53
Postat av: Anders

Mia: Sitt kvar vid datorn ett tag till så kommer det bilder... :-)Hmm, jo du får ta en kisspaus då och då...

Lottie: Jo men visst äre Ghosts... Frågan är ju om det finns bot mot den, den är ju riktigt rackarns sjukt bra... Risk för beroende känner jag!

L: Hmm... jag kan inte minnas att jag sagt att BAS skulle va för svårt för mig, däremot var det nån som lät som en ynklig liten räkstjärt när det var tal om att springa till Sörping o tillbax... :-D

2008-04-02 @ 23:14:03
URL: http://anderstankar.blogg.se
Postat av: Lottie

Nämen det var väl roligt :-D, ännu ett musikmöte med dig. Tänker dock inte föreslå genomlyssning av tidigare album, risk för "störning" där, eftersom "ghosts" inte är så särdeles representativ för NIN-produktionen i övrigt. Kolla t.ex. in "Closer", på YouTube, eller gör inte det....?

2008-04-03 @ 00:22:47
URL: http://lbblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0