Oj, vad har hänt!?

Oupps! Nåt har hänt med mitt öga... Är det du, Mia, som i all hemlighet har smittat mig med din ögoninflammation, eller vad det nu är du drabbats av!?
Hur som helst, när jag vaknade idag så höll ögat på att flyta ut över kinden, vilket inte kändes helt normalt. När jag sen orkade mig upp o tog en titt i spegeln så upptäckte jag att det såg rackarns otrevligt ut, helt gladdigt o knallrött... Hmm, inte klockrent, får väl avvakta o se om det blir bättre under dan.

I övrigt så kan jag berätta från gårdagen att det var bra fart på det mesta hela dan... eller, ja, inte hela dan. Förmiddan var lugn o jag var bara hemma o softade, men sen var det dags för årsmöte på RSMH, vilket avlöpte som befarat (eller vad man ska säga), det blev inte några stora omvälvande förändringar beslutade iaf. Ja gblev invald som suppleant o det må ju va ok, det lär ju inte va så betungande med tanke på att inte dom andra i styrelsen direkt sliter ut sig... ;-)

Efter mötet bjöds det på fika, vilket satt ruggigt bra, kaffet var efterlängtat o ska man va helt ärlig, så var det väl kaffet som trots allt var den största anledningen till att man gick dit... Hahaha! :-D

Efter fikat drog vi iväg, ett gäng, ner till Världens Bar o inmundigade diverse alkoholhaltiga drycker o lite krubb. Sen på hemväg "råkade" vi passera gamla Chammis, som heter Babels Torn nu för tiden, så då gick vi in o testade deras pilsner oxå... Den funkade...

Landade efter det med lite öl på goda grannars balkong vilket var en perfekt uppladdning inför kvällens fartfyllda avslutning, en inflyttningsfest med bra drag. Inte hos mig dock, utan hos nån tjej som jag inte kände, med gäster som jag aldrig sett eller ännu mindre hört talas om... :-D Haha, så kan det gå. Nja, jag kände Mr T iaf o sen visste jag ju vilka Björna o Tommi (rättstavat!!!) är oxå. Bra drag som sagt var, åtminstone tills vi hade druckit upp ALL sprit som fanns i lägenheten... Hehe, tokmånga flaskor stod det överallt, percis som det ska va när det är inflyttningsfest.... Drog därifrån vid 4-tiden typ, o tack o lov så har jag en så himla snäll vän som offrade sin nattsömn för att se till att jag blev nerbäddad i lugn o ro. Hade ingen större lust att gå genom hela stan så dags, speciellt inte med tanke på promillehalten... :-P Tack, tack, snälla du! Du är kanon!

Nej, nu är det dags att slänga in min brustna lekamen i duschen. Kram!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj, vad läskigt! Krya på dig!

www.pessicaz.blogg.se

2008-04-27 @ 10:56:40
URL: http://pessicaz.blogg.se
Postat av: C A Z Z I S

Ajaj, hoppas det blir bättre med ögat! :/

2008-04-27 @ 10:57:21
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: Anders

Tack... o tack igen...

2008-04-27 @ 10:57:54
URL: http://www.anderstankar.blogg.se
Postat av: Patricia Klinteberg

Hej! :)
Vilken är din favoritpizza?

Ha en trevlig söndag! :]

2008-04-27 @ 10:59:33
URL: http://PatriciaKlinteberg.blogg.se
Postat av: lisa

ha en superbra dag! :)

2008-04-27 @ 11:04:32
URL: http://lisaholmqvist.blogg.se
Postat av: Anders

Haha, klockren fråga en bakfylle-söndag!!! Svaret hamnar på din blogg...

2008-04-27 @ 11:05:21
URL: http://www.anderstankar.blogg.se
Postat av: Anders

Lisa: Detsamma! Hoppas ni har lika fint väder där du är som det är här i Peking...

2008-04-27 @ 11:06:09
URL: http://www.anderstankar.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

jobbigt om du har ögonimflammation! stackarn.

2008-04-27 @ 11:08:00
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: Anders

Ja visst är det synd om mig... ;-) Haha, eller inte...

2008-04-27 @ 11:09:57
URL: http://www.anderstankar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0